Hírek, aktualitások

Budaörsi aranyérmek Hódmezővásárhelyen

 Csapatunk az elmúlt hétvégén a hódmezővásárhelyi Hátgerinc Kupára nevezett, sajnos a bizonytalan anyagi helyzetünk miatt nem tudunk két napra elutazni, de szombaton is alaposan odatette magát a csapat, ha már ennyit utazott. Még a korai kelés sem befolyásolta a teljesítményünket. Vészesen közelednek az országos bajnokságok. Szintidőkért mentünk, el is hoztunk néhányat. A célok világosak, a gyerekek pedig hihetetlen motiváltak.

  • 11 arany
  • 6 ezüst
  • 5 bronz

100m fiú pillangón minden érmet mi kaptunk. Dávid 1., Sipi 2., Zsombi 3. Marci 4. Dorka 100m pillangón szerzett aranyat, Mihályvári-Farkas Viktóriát megelőzve. A kisebbeknél Amál 3., Eszter 4. helyen végzett. 100 fiú háton ismét kettős siker. Zsombor 1. Marci 2. A 2011-es korosztályban Máté 1., Drommer Benji 3. 100 lány háton Dorka és Lili is első lett a korosztályában.

100 mellen Gergő hozta a papírformát – arany. A lányoknál Nagy Eszti élete második versenyén nyerte a 100 mellet. 100 gyorson a fiúknál ismét csak budaörsiek a dobogón. Marci 1., Dávid 2., Sipi 3. A lányoknál Dorka behúzta a harmadik aranyat, Zita 8 tizeddel lemaradva az ob-szintidőtől 4., Eszti 3. lett. 400m vegyesen Cseke Máté egyéni csúccsal lett második. A lányoknál Amál 1., Eszti 2. ob-szintidővel. A napot Sipi zárta le 1500 méteren egy második hellyel, szintén egyéni csúccsal.

Óriási eredmények, nagy gratuláció mindenkinek!

Hajrá Budaörs!

BSC Úszószakosztály

Értéket teremtünk!

Célunk a versenyzés és az eredményesség mellett, hogy a szakosztályunkba járó gyerekek testileg és lelkileg is egészséges felnőtteké váljanak, később sikeresen helytálljanak a társadalomban.

Kiemelt támogatóink

Image

Hírek, aktualitások

Telefon:

+36-30-489-5811

Email:

info@bscuszas.hu

Cím:

2040 Budaörs, Hársfa utca 6.