Jövő Bajnokai

Jövő Bajnokai

A Magyar Úszó Szövetség formabontó ötlettel állt elő 2017 őszén, hiszen útjára indította az új utánpótlás programját, a Jövő Bajnokait. Az Európában is egyedülálló kezdeményezés a 12-15 éves versenyzőket hivatott felkarolni. Pár év leforgása alatt kikristályosodott a program minden részlete, és a visszajelzések figyelembevételével 2021-ben meg is újult a Jövő Bajnokai.

Ennek értelmében ma már 9 régióban és 4 korosztály részvételével zajlik a nevelés. Nagyon fontos kiemelni, hogy a Jövő Bajnokai program keretein belül a versenyzők számos területre kiterjedő elméleti- és gyakorlati képzésen vehetnek részt. Belekóstolhatnak a táplálkozástudomány-, és a sportpszichológia alapjaiba, részt vehetnek mentális képzéseken. Megjelennek az élménybeszámolók és a videóelemzések is. A karrier tanácsadással pedig egy lépéssel közelebb kerülhetnek az utánpótlás versenyzői az álmukhoz. Az itt elsajátított tudást pedig beleépíthetik a mindennapjaikba. Ráadásul még a szülőknek és az edzőknek is lehetőségük nyílik a fejlődésre. Számukra is rengeteg hasznos előadást kínál a program. Egyik sarkalatos pontja a Jövő Bajnokainak, hogy a fiatal versenyzőknek még felszereléstámogatást is nyújt. Továbbá közös versenyeket és edzőtáborokat szerveznek a kerettagoknak.

Hogy kapcsolódik a BSC a Jövő Bajnokaihoz?

A válasz egyszerű. A Budaörsi SC Úszószakosztálya a Közép-Magyarország III. régió egyik oszlopos tagja. Egyesületünk jelenleg 8 kiemelkedően tehetséges budaörsi versenyzőt kapcsolt be a Jövő Bajnokai utánpótlás-nevelésébe:

  • Illy Luca Lili, Mayer Dávid, Tóth Gergely Attila, Szappanos Kristóf
  • Spisák Bence, Koncz Márton, Nagyházi Lili, Ábrahám Teréz.

Szakmai kapcsolódási pontunk pedig egyesületünk két lelkiismeretes edzőjéhez, Jókuti Péterhez és Kovács Lászlóhoz köthetők:

  • Jókuti Péter ugyanis régióvezetői-,
  • Kovács László pedig régióvezetőedzői feladatokat lát el a Közép-Magyarország III. régióban.
A BSC Jövő Bajnokai program 2022-es kerettagjainak csoportképe

Ha a Jövő Bajnokai által nyújtott részletes programbeszámolót szeretnéd megtekinteni, akkor azt ide kattintva megteheted.

BSC Úszószakosztály

Értéket teremtünk!

Célunk a versenyzés és az eredményesség mellett, hogy a szakosztályunkba járó gyerekek testileg és lelkileg is egészséges felnőtteké váljanak, később sikeresen helytálljanak a társadalomban.

Kiemelt támogatóink

Image

Hírek, aktualitások

Telefon:

+36-30-489-5811

Email:

info@bscuszas.hu

Cím:

2040 Budaörs, Hársfa utca 6.