Edzőink

Kovács László – Szakosztályvezető, vezetőedző
Image
2002-ben szereztem Úszó Szakedzői diplomámat. Edzői pályafutásomat a Kaposvári Sportiskola színeiben kezdtem meg. Munkám során számos magyar bajnok versenyző mellett Európa bajnokság és világkupa résztvevő tanítványaim is voltak.

A 2014-es évben a Magyar Úszó Szövetség versenyzőim eredményei után edzői munkámat Gerevich ösztöndíjjal jutalmazta. A Magyar Úszó Szövetség 2013-ban induló Jövő Bajnokai Programjának Dél-Dunántúli Régió vezetőjeként irányítottam a régiómat, 2015. szeptember hónapjáig.

A családommal 2015-ben Budaörsre költöztem, azóta a BSC Szakosztály vezetőjeként igyekszem a helyi úszósportot erősíteni. Ebben a stabil, jól működő, rendszerető szakosztályban van szerencsém több ígéretes versenyzőt is felkészíteni.

A Magyar Úszó Szövetség 2017-ben újból megválasztott a Jövő Bajnokai Program régióvezetőjének Pest megyében. Egyesületem elnökségi tagjaként segítem a város úszósportjának fejlődését. Fontosak számomra a családi kötelékek, két fiú egy 9 és egy 18 éves gyermek boldog édesapja vagyok. Életemet 21 éve kiegyensúlyozott házasságban élem, minden támogatást megkapva az edzői hivatásomhoz.
Jókuti Péter – Szakedző
Image
Testnevelő-edző diplomámat 2013-ban, úszás szakedző diplomámat pedig 2014-ben szereztem meg a Testnevelési Egyetemen.

2012 óta dolgozom a Budaörsi úszósportban. Kezdetben oktatóként, majd fokozatosan tovább léptem a versenyúszás irányába. Az egyesületen belül az utánpótlás képzéssel foglalkozom, illetve a háttérmunkákat irányítom.

Edzéseimen igyekszem elsősorban az egészséges életre nevelést szem előtt tartani és csak másodlagos célnak tekintem a sikeresen versenysport. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek olyan átfogó képzést kapjanak melyet később nem csak az úszósportban, hanem a sport mentális és fizikális hátterét tekintve az életük minden területén hasznosíthatnak majd. Az edzéseken érezzük jól magunkat, de a figyelmet és a fegyelmet ne felejtsük el!

Munkámat a Magyar Úszó Szövetség is figyelemmel kiséri, 2019-től 2020 év végéig a Jövő Bajnokai program keretein belül régiós koordinátorként dolgoztam, majd 2021 áprilisától bizalmat kaptam a Régióvezetői pozícióra. Leendő feleségem szintén uszodában és az úszósportban dolgozik, kiskutyámat is igyekszem ebbe az irányba terelni.
Majorfalvi Éva – Edző
Image

A sport már gyermekként is része volt az életemnek, versenyszerűen öttusáztam, úsztam és a tájfutás is sok sikerélményt adott. Jelenleg is egy szenior úszócsapat tagjaként edzek és versenyzem.

A Fitness Akadémián úszásoktató oklevelet szereztem és a MUSZ versenybírói tanfolyamát is elvégeztem. 2019 szeptembere óta tevékenykedem a Budaörsi SC Úszószakosztályánál, a tehetséggondozó csoport (6-7 éves gyerekek) edzője vagyok, emellett nagyon szeretem a hobbicsoportban tartott óráimat is.

Minden csoportban igyekszem megszerettetni a hozzám járó gyerekekkel az úszást. A jó hangulatú foglalkozásokon nagy hangsúlyt fektetek tanítványaimnál a négy úszásnem szabályos technikájára, rajtjára, fordulójára. A technikai képzés mellett a gyerekek az életkoruknak megfelelő állóképességet fejlesztő edzéseket is végeznek.

Két felnőtt gyermekem van, akik szintén 5-6 évig versenyszerűen úsztak.

BSC Úszószakosztály

Értéket teremtünk!

Célunk a versenyzés és az eredményesség mellett, hogy a szakosztályunkba járó gyerekek testileg és lelkileg is egészséges felnőtteké váljanak, később sikeresen helytálljanak a társadalomban.

Kiemelt támogatóink

Image

Hírek, aktualitások

Telefon:

+36-30-489-5811

Email:

info@bscuszas.hu

Cím:

2040 Budaörs, Hársfa utca 6.