Hírek, aktualitások

Egy felejthetetlen szezon után a következő év feladataira készül a csapat

A Budaörs SC úszószakosztálya története eddigi legnagyobb sikerét élte meg idén. Jövőre pedig ezt is túl akarja szárnyalni, így a felkészülés a következő idényre már elkezdődött.

Két bronzérem jött össze a szegedi cápa országos-bajnokságon

Talán ennél több is benne volt, végül kilenc döntős indulással, három bronzéremmel zártuk a múlt héten, Szegeden rendezett Cápa országos-bajnokságot.

Két dobogós helyezéssel, hét döntős indulással zártuk az ifjúsági országos-bajnokságot

 

Drommer Lili volt a hőse a Debrecenben rendezett, 2023-as ifjúsági országos-bajnokságnak. De nem csak ő, hanem a többiek is kiváló eredményt értek el ebben a roppant erős és sűrű mezőnyben. Összefoglaló.

Hullottak az érmek a legkisebbek szezonzáró versenyén is

Tizenhat érmet hoztak el a Budaörs SC úszói a delfin regionális bajnokságról. Egy arany, tizenegy ezüst és négy bronz a mérleg.

Két döntős helyezés, ez történt a gyermek ob-n

 

Három versenyzővel vettünk részt a múlt héten Hódmezővásárhelyen, a gyermek országos bajnokságon, és két döntős helyezést sikerült elcsípni.

Minden idők legjobb serdülő-ob szereplése: hat dobogó, egy arany és egy ifjúsági olimpiai részvétel

Négy napon át Kaposvár adott otthont a serdülő országos bajnokságnak. A mieink megont csodát tettek, felülmúlták magukat és bizonyították, ott vagyunk közvetlenül a nagy klubok mögött.

BSC Úszószakosztály

Értéket teremtünk!

Célunk a versenyzés és az eredményesség mellett, hogy a szakosztályunkba járó gyerekek testileg és lelkileg is egészséges felnőtteké váljanak, később sikeresen helytálljanak a társadalomban.

Kiemelt támogatóink

Image

Hírek, aktualitások

Telefon:

+36-30-489-5811

Email:

info@bscuszas.hu

Cím:

2040 Budaörs, Hársfa utca 6.