Hírek, aktualitások

Négy döntős szereplés a felnőtt országos bajnokságon

Ragyogóan szerepeltek, négy döntőben is úsztak a Budaörs SC úszói a rekordokat döntő 126. felnőtt országos bajnokságon.

Megint emlékezetes éremhalmozás, most a Balaton Kupán

Az elmúlt hétvégén Veszprémbe utazott a Budaörs SC úszócsapata, a mieink a Balatoni Cápa felkészülési versenyen vettek részt. Szokás szerint rengeteg éremmel, egészen pontosan 57 érem került a tarsolyba.

Idén 13 aranyérmet szereztünk a Szalai János-emlékversenyen

A hétvégén Százhalombattára utazott a csapatunk, ahol a Szalai János-emlékversenyen vett részt. 2024-ben 17 sportolónk vett részt az eseményen, és 34 érmet, közte13 aranyat hozott haza.

Budaörsi dominancia, 42 érem a Budapest Kupa I. fordulójában

Népes mezőnnyel, 27 versenyzővel vettünk részt 2024 első versenyén, a Budapest Kupa I. fordulójában. Lassan már kijelenthető, hogy a szokásoknak megfelelően éremhegyekkel tértünk haza.

Megint csodás hétvége: a harmadik legtöbb érem a III. Eger Kupán

Ahogy évszázadokkal ezelőtt a törökök, úgy vették be Egert a fiatal úszóink a hétvégén rendezett III. Eger Kupán, ahol válogatottak és olimpikonok is medencébe ugrottak.

Hét budaörsi úszó került be a Jövő Bajnokai Programba

Ábrahám Amália, Nyári Hanna, Cseke Máté, Kékesi Maja, Nagy Eszter, Udvardi-Molnár Eszter és Fodor Regő Bán a Jövő Bajnokai Programban.

BSC Úszószakosztály

Értéket teremtünk!

Célunk a versenyzés és az eredményesség mellett, hogy a szakosztályunkba járó gyerekek testileg és lelkileg is egészséges felnőtteké váljanak, később sikeresen helytálljanak a társadalomban.

Kiemelt támogatóink

Image

Hírek, aktualitások

Telefon:

+36-30-489-5811

Email:

info@bscuszas.hu

Cím:

2040 Budaörs, Hársfa utca 6.